Onze Soepbar

Saskia van der Eijk fotografie
Saskia van der Eijk fotografie

Onze huisgemaakte soep

De Soepbar is de eerste echte soepbar van Zeeland. Bij ons kun je genieten van de lekkerste soepjes, een heerlijk gezonde ontbijt en een healthy lunch in een gezellige sfeer. We werken, waar dat mogelijk is, met regionale, biologische en seizoensgebonden producten. Dagelijks bereiden we 3 verse soepen voor je, waarvan er altijd 1 vegetarisch en 1 veganistisch is. Je kunt onze soepen ook meenemen. Lekker (èn) makkelijk!Sandwiches

We beleggen onze zuurdesembroodjes met heerlijk vers beleg. Bijvoorbeeld met avocado, zalm en geitenkaas. Lekker als ontbijt, maar ook voor bij de lunch of bij je soep.

Yoghurt & ontbijt

Wist je dat je bij ons de hele dag kan ontbijten? We hebben heerlijke yoghurt met vers fruit, granola, noten & zaden om je dag goed te beginnen. Wil je voor nog gezonder gaan? Dan hebben wij de acaibowl! Een bowl vol superhealthy fruit zoals acaibessen, passievrucht, aardbeien, banaan, sinaasappel en bovenop versierd met vegan granola, kokosrasp, zwarte bessen en bloemetjes.. hemels! Of wat dacht je van een kickstart smoothie met dadel, amandelmelk, havermout en een shot espresso? Zo wordt zelfs je maandag een succes! Natuurlijk kan ook alles veganistisch!

Salades

Er staat deze winter een heerlijke quinoasalade op onze kaart met allemaal verse ingrediënten, zoals feta, avocado en artisjok. Je kunt hem upgraden met zalm ;)

Locatie

In De Soepbar kun je genieten van het uitzicht op de jachthaven, relaxen op het terras of gewoon werken of studeren op één van de rustige plekjes in de zaak.

We hebben twee ingangen: de Nieuwendijk en de ballastkade.